Hyr oss för webbutveckling i ditt projekt.

Letar du efter webbutveckling?

Våra erfarna webbutvecklare hjälper dig göra din ide till verklighet!

Har du funderat på att hyra någon för webbutvecklingen i ditt projekt? Om ja, du har kommit rätt! Vi hjälper dig utveckla dina ideér till professionella och klara lösningar. Våra erfarna utvecklare har mellan 5 till 20 års erfarenhet av programmering och väntar på att börja skriva kod för dig.


professionell Webbutveckling
Webbutveckling Paket

Vad du får när du köper en Webbutveckling från oss?

#Webbbutveckling #Systemutveckling #Mjukvaruutveckling #Programutveckling

Behöver du någon som ska utveckla ett CRM, CMS eller kanske en webbapp? Balkan Giants AB är ett aktiebolag som har erfarna webbutvecklare, projektledare och lösningsfokuserade medarbetare. Detta resulterar i väldigt lönsamama organiserade och smärtfria affärer! Vi är mest framgångsrika på Python, PHP, Java, Javascript, C#, C++, MYSQL, HTML, CSS och mer kring frameworks byggda på dessa så som den populära .NET.


  • Vi går igenom noggrant hur allting kommer att se ut, organiserar logiken på rätt sätt och får fram alla viktiga delar på hur allting kommer att fungera innan man börjar koda.

  • Innan man börjar skriva första linje av kod så behöver man veta exakt vilken funktionalitet ditt projekt kräver och vad som händer när man har interaktion med designen och exempelvis trycker på en knapp. Vi hjälper dig ta fram detta på ett smart sätt så att man kan göra rätt från början.

  • Efter att vi vet vad vi ska programmera för dig så får du alltid ett fastpris av oss. På så sätt så vet du alltid vad du betalar i förväg och du behöver inte oroa dig om att kostnader kommer att stiga. (Med undantag för tilläg och jobb som ej ingår i vår överenskommelse)
  • När vi utvecklar ett system för dig så gör vi alltid detta med responsiv design och mobil vänlighet i åtanken. Eftersom vi gör på detta viset så blir det till exempel mycket enklare och snabbare att ta fram en mobil app senare
  • Vill du att att dina användare ska få möjligheten av att använda ditt system som en app i mobilen? Ingen fara. Detta löser vi väldigt snabbt och professionellt.
  • Vill du att dina användare ska få notifiering när ett event händer eller när du önskar att skicka ut ett meddelande så har vi olika lösningar som vi kan hjälpa dig integrera. Sms, email etc.
  • Vi ger alltid support då vi vill att du som kund ska känna dig trygg och att du alltid har ett uppdaterat system som fungerar dag och natt (24/7).

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Programmering & Web

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Programmering & Web.