Funderar du på att köpa en webbshop? Vi vill hjälpa dig få en webbshop med 100% kvalitet.

Redo för en egen webbshop?

Vi bygger genomtänkta och användarvänliga webbshop!

Är det dags för dig att starta en egen webbshop? Detta är inget litet jobb så du måste tänka på att välja rätt när det kommer till företag som ska utföra jobbet för dig. Hos oss så kan du få en egen programmerad webb lösning med E-Handel. Du kan också välja att starta med WooCommerce, PrestaShop, Magento OpenCart och andra populära lösningar som finns här på internet. Vad du än väljer som din webbshop så hjälper vi dig med alla delar. Så klart så ger vi dig support på alla funktioner så att du enkelt kan sköta hanteringen.


Profesionell Webbshop
Webbshop Paket

Vad du får när du köper en Webbshop från oss?

#Webbutik #Webbshop #InternetButik #OnlineShop

Webbshop som säljer är mycket bättre än en en som inte gör! Att sälja saker via e-handel blir bara mer och mer populärt och det är klart att det kommer att fortsätta öka. Vi vill ge dig en unik design på din online butik som väcker köpintresse och får dina besökare att tänka professionellt om dig. Tipps: Du kan självklart få hjälp av oss med att ta fram bästa och professionella bilder för din webbshop. Vad väntar du på? Det är dags att börja sälja!


  • När du bestämmer dig för att ha en webbshop via oss ser vi till att din shop installeras på rätt sätt så du inte stöter på problem senare som kan kosta dig tid och pengar! Inställningar, säkerhet och användarvänligheten är alltid i fokus när du väljer att ge ditt förtroende till Balkan Giants.

  • Känner du att du behöver bilder på dina varor eller tjänster som du vill sälja i din webbshop? Ingen fara. Du får hjälp av oss att ta fram professionella bilder som vi senare redigerar, optimerar för din webbshop.

  • Du kanske inte visste men vi har ett eget webbhotell. Vi hjälper dig ha rätt hosting så att din shops prestanda klarar av trafiken smidigt och effektivt.
  • Videos som sticker ut och representerar din webbshop på bästa sätt! Vi filmar, regisserar, redigerar och självklart löser allting annat som behövs för din video så som modeller, lokaler och mer.
  • Du får vår essentiella SEO Optimering när vi bygger din webbshop. Detta så att dina potentiella kunder hittar din shop på Google och andra sökmotorer när dem söker efter dina produkter och varor.
  • Vi ser till att Dem största sökmotorerna upptäcker din webbshop genom att begära en indexering av alla dina produkter och sidor. Indexering betyder att sökmotorerna läser in innehållet för att senare kunna visa din webbshop i sökresultaten när någon söker på den.
  • Alla populära online shop har Google Analytics, Pixel och liknande för att kunna hålla koll på sina kunder och potentiella kunder. Det är viktigt att ha tracking och analytics när man säljer någonting online för att exempelvis kunna omvandla dina besökare till köpare via marknadsföring. Du får hjälp med att implementera lösningar som du behöver för din webbshop av oss så klart!
  • Har du specifika funktioner eller tjänster du önskar ha i din webbshop? Inga problem! Vi hjälper dig lösa allting du kan tänka dig i stort sätt.
  • Så klart så vill du skicka nyhetsbrev till dina trogna köpare så att dem får information om dina nya produkter och tjänster som du säljer via din e-handel lösning. Du får också hjälp med e-post utskick och automatiseringar av dessa.
  • Du kommer att få support för din webbshop så att du alltid snabbt, smidigt och enkelt löser framtida problem och lösningar. Vi hjälper dig med alla tekniska och praktiska delar så att allting fungerar smidigt för dig.
  • Har du ingen logotyp för din webbshop och verksamheten? Du kan önska en design eller låta oss designa din logga på egen hand.
   (Tipps: Ska du trycka och förstora logotypen senare så är Vector formatet det som är de ultimata!)
  • Vi har mångspråkig personal och tillgång till dem flesta språk. Önskar du att översätta din webbshop till flerspråkig? Fråga oss så hjälper vi dig med detta!
  • Man behöver ta hand om sin online verksamhet så att den alltid fungerar smidigt och att inga nya uppdateringar krockar med dina produkter, funktioner, teknik och allting annat. Vi hjälper dig underhålla och sköta denna biten så då vi kan teknik!

Så här gör du när du köper en webbshop från Balkan Giants:


1. Starta med att kontakta oss via formulär telefon eller email.

2. Vi går igenom behov och krav för din online shop.

3. Du får en UX/UI/Mockup.

4. Du får ett prisförslag och vi börjar koda!


Starta med att kontakta oss via formulär telefon eller email.

Kontakta oss via Telefon: 0703870211. Email:kontakt@balkangiants.com Formulär: Klicka här

Vi går igenom behov och krav för din online shop.

Vi ser över dina behov för webbshoppen och avgör vilket innehåll, funktioner och integreringar som du behöver.

Du får en UX/UI/Mockup.

Innan vi börjar koda så gör vi en snabb design som visar hur webbshoppen kommer att se ut. Detta så att du får en tidig bild av slut resultaten och kan kommentera ifall om man har lämnat ut någonting eller om du vill ha någonting annorlunda innan man börjar koda.

Du får ett prisförslag och vi börjar koda!

Känner du dig nöjd med hur vi har kommit fram till att bygga din online shop så går vi igenom allting ytterligare en gång och börjar koda.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Programmering & Web

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Programmering & Web.