Låt oss hjälpa hjälpa dig bygga egna appar!

Vill du att vi byggen en app för dig?

Du får hjälp av oss med egna appar.

Köp egen app av oss. Vi hjälper dig hela vägen från design och UI/UX till alla önskade funktioner. Att ha en egen app kan förkorta processen av att utföra saker. Det blir också mer seriöst och personligt när man har en app som dina användare kan använda. Vad väntar du på? Hör av dig redan idag så tar vi fram din app enligt dina önskemål!


Professionella Appar
Appar Paket

Vad du får när du köper en app av oss?

#EgenApp #EgnaAppar #App #KöpAppar

Du får professionella appar som både kan läggas ut på Play Store och Appstore. Vi hjälper dig med allting från att ha funktioner från hemsidan i en app till en helt standalone app som utför ditt önskade syfte. Du får inte bara programmeringen, du får också media och design. Vi tar fram alla småsaker som behövs för att appen ska efterlikna ditt egna varumärke. Så klart så får du också hjälp med UI & UX så att allting fungerar på ett logiskt sätt och appen blir logisk att använda.


  • Cross Platform App är en app som fungerar på flera olika enheter så som Android och IOS. När man har en cross platform app så blir det mycket enklare att göra globala ändringar då en ändring inte behöver kodas om och om igen för varje platform. Det räcker att vi kodar en gång och applicerar ändringar överalt. Låt oss hjälpa dig.

  • Webb app är en applikation som körs i webbläsaren direkt. Det kan vara tillräckligt med en webb app för dem flesta då det fungerar ungefär på samma sätt som en app men i webbläsaren. Så klart så måste man göra responsiv design så att webbappen blir mobilvänlig. Låt oss hjälpa dig bygga din egen webb app.

  • Vi bygger appar för dig som du kan senare lägga ut på Googles egna Play Store. Andra kan då ladda ner appen, dela den, betygsätta den, kommentera etc.

  • Vi kan också bygga appar som du kan placera inne på Apples App Store. Du bestämmer hur du senare ska ge åtkomst till andra och vad dem har för behörigheter.

  • Vi går igenom noggrant hur allting kommer att se ut, organiserar logiken på rätt sätt och får fram alla viktiga delar på hur allting kommer att fungera innan man börjar koda.

  • Lika snyggt på alla enheter! Det är vad responsiviteit är.

  • Vi sammankopplar databaser med din app så att man i realtime kan synkronisera all data mellan olika plattformar och program.

  • Man behöver ofta koppla in en eller flera API's när man har en app. Detta så att man exemplevis kan ta del av info och funktionaliteten för appen från externa källor.

  • Support för din app är en självklarhet. Vi ger dig full support på appen så länge som du önskar.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Programmering & Web

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Programmering & Web.