Låt oss hjälpa hjälpa dig med dina nya integrationer!

Vill du integrera nya funktioner i din hemsida?

Du får hjälp av oss med integrationer.

Nya integreringar kan vara kluriga. Därför så vill vi hjälpa dig enkelt hantera dessa och integrera dina funktioner i hemsidan. Vore det sig så att du vill få sms istället för e-post när en besökare registrerar sig på hemsidan eller kanske integrera bokningsformulär, chat och pixel/tracking så hjälper vi dig lösa detta snabbt, professionellt och effektivt. Du kanske vill ha mer avancerade integrationer så som att integrera din data från databasen till ett annat system eller att synkronisera informationen från ett annat system med din hemsidans innehåll. Ingen fara, vi hjälper dig med alla sorter av integreringar!


professionell Integration
Integration Paket

Hur och vad vi hjälper dig integrera?

#Integreringar #WebIntegration #HemsidoIntegreringar #WebIntegration

I stort sätt så hjälper vi dig med alla integreringar. Allting från att integrera analytics, pixel, tracking, nya sätt för kunder att kontakta dig via chat, formulär, e-post eller sms till att ta kommunicera med olika och flera API och bearbeta detta med den logiken som du önskar. Vill du kanske integrera streaming, online verktyg som dina kunder kommer att använda eller helt enkelt ett betalnings och beställningslösning . Ingen fara. Vi löser detta åt dig så att du kan fokusera på att göra det som du är bäst på!


  • Vill du integrera SSL certifikat. Låt oss hjälpa dig med att göra detta så att dina kunder surfar säkert på din webbplats och inte blockeras från att besöka den.

  • Det har blivit populärt idag att visa sin adress på en karta så att kunder enklare hittar till dig. Dessutom så kan kunderna klicka på kartan och få fram din adress i navigationen direkt utan att kopiera klistra.

  • Dina kunder behöver ha ett sätt att kontakta dig på och vad blir bättre än ett kontaktformulär där dem skriver vad det gäller och trycker på skicka knappen. Du kan senare välja om du vill ta emot denna informationen via e-post, sms eller kanske i ditt CMR. Vi kan automatisera hela processen också så att det skickas olika svar beroende på innehållet av meddelandet. Vi hjälper dig integrera kontaktformulär på din hemsida.

  • Alla stora och framgångsrika aktörer har exempelvis Facebook Pixel på sin hemsida så att dem kan komma närmare sina kunder och ha större kvalitet på interaktionen. Remarketing är den största anledningen till att man har dessa lösningar då det alltid leder till fler konverteringar när man marknadsför till personer som redan visat intresse och besökt din hemsida. Vi hjälper dig med att integrera Pixel Tracking på din hemsida.

  • Google och Googles verktyg har blivit störst på internet. Du vinner mycket på dessa! Google Analytics ger dig information om vem som besöker din sida, vilka länkar dem klickar på, vart dem geografiskt surfar ifrån, vilken enhet dem är på och mycket mer. En stor fördel med detta är jo att du kan anpassa din hemsida till just dem som besöker dig så dem får bättre upplevelse. Man kan självklart använda statistiken för att göra remarketing och öka sin försäljning mycket enklare än att marknadsföra globalt.

  • Det är alltid bra att veta hur många personer som klickar på dina annonser konverterar till kunder. På så sätt vet du exakt hur lönsamma dina annonser egentligen är. Vi hjälper dig integrera Conversion Tracking på din hemsida så att du gör annonsering på rätt sätt!

  • Vill du att dina kunder ska kunna nå dig via en chatt på din hemsida? Ingen fara vi hjälper dig integrera chat funktionen.

  • Prenumerationsbrev eller nyhetsbrev är rätt populära idag. Vill du skicka dessa per automatik när din en användare på hemsidan trycker på någonting eller helt enkelt skicka mail/sms direkt till en lista av kontakter. Vi hjälper dig integrera detta med ditt nuvarande system.

  • Vill du integrera popups på din hemsida med speciella regler på när den ska visas eller annat? Vi hjälper dig integrera dynamiska popup på din hemsida.

  • Idag så är GDPR lagen viktig och det krävs att man respekterar den. Du får inte dela eller spara en persons uppgifter om dem inte tillåter det själva. Låt oss integrera GDPR consent för din hemsida.

  • Vi hjälper dig integrera info från api eller till api på det sättet du önskar. Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

  • Vi utelämnar aldrig support på integreringar. Samma som med våra andra tjänster.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Programmering & Web

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Programmering & Web.