Låt oss automatisera så att du slipper göra det själv!

Vill du att vi automatiserar någonting?

Spara massor med tid med automatisering.

I år 2020 så har automatisering blivit en av dem mest omtalade temor. Detta för att saker som brukar ta timmar/dagar/veckor/månader/år behöver ofta endast ta några ögonblick att utföra med automatisering. Med hjälp av våra smarta lösningar som vi programmerar för dig så behöver vi bara programmera en workflow en gång så kan du återanvända hela arbetssättet om och om igen med ett klick. Låter detta intressant? Hör av dig så hittar vi den bästa lösningen för dig.


Professionell Automatisering
Automatisering Paket

Vad sägs om att köpa automatisering från oss?

#Automatisering #AI #WebAutomatisering #TaskAutomatisering

Om du har tänkt att köpa automatisering från någon så har du kommit rätt. Vi automatiserar i stort sätt allting som du kan önska dig. Från fakturor som ska skapas och skickas per automatik via post/e-post/sms till avancerade workflows som är återkommande. Behöver du skicka mail till många klienter på en av samma gång med en bifogad faktura? Eller kanske gå igenom massor med löner, räkna ut allting och skapa lönespecifikationer? Kanske du vill hämta information från nätet och spara den som csv fil? Vi hjälper dig med detta så att du slipper spilla tid i onödan.


  • Vi kan programmera web scraping applikation som skrapar fram info från olika hemsidor. Vi kan också automatisera allting du kan tänka dig från att du loggar in någonstans och utför massor med aktivitet till att modifiera och lägga in data med ett system.

  • Vill du automatisera din workflow med hur du skapar kampanjer i Google Ads? Vill du bearbeta e-post adresser/Telefon nummer och skicka dina marknadsförings kampanjer till dem som passar in till dina kriterier? Vill du aktivera specifika marknadsförings funktioner per automatik när någon har tryckt på en knapp på hemsidan? Vi programmerar och automatiserar din marknadsföring så som du önskar.

  • Du får hjälp med allting från att dina anställda stämplar in när dem börjar jobba och checkar ut när dem slutar jobba till att automatiskt räkna ut deras löner och lägga ut dessa i realtime på din hemsidans backend. Så klart så hjälper vi dig i stort sätt med allting annat också. Hör av dig så tar vi fram en suverän lösning for din verksamhet.

  • Önskar du att ha en egen AI som kan svara på frågor och rekommendera olika lösningar till problem? Kanske bara en AI som kan kolla upp saker åt dig så att du slipper leta själv varje gång. Hör av dig så hittar vi en lösning för dig.

  • Har du en egen ide på vad du vill automatisera så är du välkommen att höra av dig för att vi ska hjälpa dig förverkliga den så klart.

  • Support igår alltid.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Programmering & Web

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Programmering & Web.