Köp en hemsida (#webbsida) med 100% kvalitet för ditt varumärke.

Dags att köpa hemsida?

Vi levererar alltid kvalitet på webbdesign!

Köpa en hemsida som levererar är inte lätt idag. Frågan är om du vill ha kvalitét eller kvantitet på din? Med oss så är det ingen fråga om kvalitet då du alltid får den bästa och mest genomtänkta webbdesignen som är mycket mer än bara webbdesign!


Professionell Hemsida
Hemsida/Webbsida paket

Vad du får när du köper en hemsida från oss?

#Webbdesign #Webbsida #Webbplats #Hemsida

Om du är vår framtida kund så kommer du få bästa programmerare som inte bara kan bygga hemsidor utan göra mycket mer än så! Du får en webbutveckling med unik kod, skräddarsydda funktioner och webbplats integreringar. Snabb, responsiv, genomtänkt och snygg design är vad vi vill ge dig.


  • Vi programmerar hemsidor med mobil responsivitet och användarvänlighet i åtanken. Oavsett om man besöker din hemsida via en dator, smartphone eller surfplatta så vill vi att dina besökare ska få den bästa upplevelsen med en responsiv design. Du får en lika snygg hemsida på alla enheter med hjälp av våra professionella kodare och webbdesigners.

  • Du får en snabb webbsida som inte innehåller massor med onödig kod. Google: 53% av alla mobilanvändare stänger ner en hemsida som tar mer än 3 sekunder att ladda. I jämförelsen med Wordpress så kodar vi din hemsida så att den blir upp till 9900% snabbare. Vist låter detta otroligt? Hastigheten spelar roll både i SEO och användarvänligheten!

  • Du kanske inte visste men vi har ett eget webbhotell. Så klart får du hjälp med att lägga upp hemsidan på din befintliga webbhotell eller så lägger vi upp den hos oss.
  • Vi hjälper dig även med att aktivera och installera dina önskade e-mail konto på alla enheter.
  • Du får vår essentiella SEO Optimering när vi bygger din hemsida. Detta gör så att dina potentiella kunder lättare hittar dig på Google, Bing, Yahoo och andra sökmotorer.
  • Vi ser till att Dem största sökmotorerna upptäcker din hemsida genom att begära en indexering. Indexering betyder att sökmotorerna läser in innehållet för att senare kunna visa din hemsida i sökresultaten när någon söker på den.
  • Känner du att du vill veta om hur dina besökare hittar till dig och vem dem är? Alla seriösa aktörer har Google Analytics, Pixel och liknande för att kunna lära känna sina potentiella kunder och göra bättre marknadsföring. Vi hjälper dig med att implementera detta i din hemsida så klart!
  • Vill du integrera speciella funktioner eller tjänster i din hemsida? Inga problem! Våra erfarna programmerare hjälper dig i stort sätt med allting som du kan önska dig.
  • Vi bygger en skräddarsydd hemsida anpassad efter just dina behov som innehåller design som säljer och funktioner som bara fungerar.
  • Vill du ha support på din hemsida? Det är klart att du får detta från oss! Du som kund är viktigast och utan just dig så hade vi inte haft någon att utföra jobb åt. Därför vi vill ta hand om dig och ge dig bästa upplevelsen som kund hos oss.
  • Har du ingen logotyp för ditt företag och hemsidan? Oavsett dina önskemål så tar vi fram en professionell logotyp i vilken format och du än behöver.
   (Tipps: Ska du trycka och förstora loggotypen senare så är Vector formatet det som är de ultimata!)
  • Bilder säger mer än 1000 ord, därför vill vi hjälpa dig ta fram bilder för din hemsida. Vi kan fota, redigera, rita och designa all media som du behöver.
  • Vill du ha egen video presentation eller förklaringsvideo för dina tjänster på hemsidan? Ingen fara! Du får professionell team med reggisörer, videografer, ljussättare, redigerare, modeller och allting annat som behövs från oss på nolltid.
  • Eftersom vi jobbar i en värld där vi har kontakt med mångspråkig personal så kan vi även översätta din hemsida på flera olika språk. Fråga oss så hjälper vi dig mer än gärna!
  • Tekniken ändras hela tiden så man måste följa med i utvecklingen. Ett exempel på detta är att Google Chrome uppdaterar sin webbläsare och att någonting slutar fungera. Vi ser till då att uppdatera din hemsida när detta händer.

Gör på följande sätt när du köper webbsida från Balkan Giants:


1. Kontakta oss via formulär telefon eller email.

2. Vi hjälper dig ta fram strukturen, funktioner och behov.

3. Välj ett förslag för mockup, UX & UI.

4. Vi bestämmer ett pris, sedan börjar vi verkställa!


Kontakta oss via formulär telefon eller email.

Kontakta oss via Telefon: 0703870211. Email:kontakt@balkangiants.com Formulär: Klicka här

Vi hjälper dig ta fram strukturen, funktioner och behov.

Vi går igenom dina idéer för hemsidan för att senare kunna avgöra hur mycket innehåll, vilka funktioner och integreringar som du behöver.

Välj ett förslag för mockup, UX & UI.

När vi har målat en bild av hur ni vill ha er hemsida så går vi över till design. Du får en design/ritning/prototyp av förslag på designen innan vi börjar koda.

Vi bestämmer ett pris, sedan börjar vi verkställa!

När du är 100% nöjd med strukturen och känner av att vi kan röra oss till nästa steg så går vi över till verkställighet. Innan vi börjar koda så går vi även igenom all teknik som du kommer behöva och kostnader för respektive.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Programmering & Web

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Programmering & Web.