Låt oss hjälpa hjälpa dina potentiella kunder bli dina kunder!

Vill du SEO Optimera din hemsida?

Vi kan Sökmotoroptimering (SEO)

Undrar du vad vår SEO Optimering kan göra för dig? Sökmotoroptimering (SEO) får dig att hamna högre upp i sökresultaten än dina konkurrenter via Google och andra sökmotorer. Det är ett stort jobb att få sökmotorerna att se dig som mest relevant för specifika sökord. Det är också ett stort jobb att övertyga sökmotorerna specifikt vad du ska ranka högt för. Våra erfarna medarbetare gör bäst jobb på att se över dina konkurrenter och applicera det bästa av dem mest framgångsrika i just din hemsida. Både OnPage och OffPage.


professionell Seo
Seo Paket

Varför ska du göra SEO Optimering för hemsida med oss?

#SEO #SeoOptimering #SökmotorOptimering #SökordsOptimering

Om du har hört talas om SEO tidigare så vet du hur extremt viktigt det är om man vill synas ute på nätet. Idag lever vi i en digital värld här ute på internet och för att andra ska hitta till din hemsida organiskt så krävs det mycket mer än att bara lägga upp en hemsida online.

Först och främst, sökmotorer måste uppfatta och förstå vad du håller på med. Sen så måste det vara bättre optimerat än dina konkurrenter för att du ska visas som mer relevant. Därefter så måste man ha en bra länkstrategi. Så både On-Page och Off-Page är viktigt! SEO är inte bara att man skriver rätt ord på rätt sätt. I dagens moderna värld så tittar exempelvis Google på hastigheten av hemsidan, om den är användarvänlig, om blinda kan läsa och förstå vad din hemsida handlar om och så vidare...

Det är väldigt många faktorer som spelar roll när det kommer till SEO Optimering. Faktiskt, om vi hade skrivit alla dem så hade all info om SEO blivit till en tjock bok. Därför tycker vi att du inte ska belasta dig själv med att optimera din hemsida utan låta oss som kan detta bäst göra det åt dig!


  • Det är viktigt att du har en SSL certifikat så att dina användare får en stor varning om "Inte säker webbplats" när dem vill besöka din hemsida. Vi kan hjälpa dig skaffa och aktivera SSL certifikat för din hemsida så att alla dina besökarens information går över en säker anslutning så kallad HTTPS. På så sätt så behöver du aldrig oroa dig över att dina besökare kommer att blockeras från att besöka din webbplats.

  • Hur har du organiserat ditt innehåll på hemsidan är den i rätt ordning och är den upplagd på ett logiskt sätt både för användarna och för Crawlers? Vi vet hur Google och andra sökmotorer läser in din hemsida. Därför bör du låta oss kontrollera och göra detta åt dig på rätt sätt.

  • Hur länkas din hemsida och vart? Det är av stor vikt att du använder rätt taggar då t.ex. Google inte läser eller besöker länkar som deras robotar inte kan klicka på. Du måste också ha din länkstruktur på rätt sätt så att dina sidor kan lätt hittas och uppfattas. Det är mycket man ska tänka på när man tänker "URL & Länk Struktur". Dina länkar ska inte vara för djupt in i hemsidan heller om du vill att dina sidor ska ranka bättre i sökningarna. Tur att du har oss som hjälper dig vist?

  • Sökmotorerna tittar på dina sidors namn och längd. Vanligtvis så kan man säga att jo kortare dina sidors namn är desto bättre det är och du kommer att komma up i sökresultaten oftare. Dina sidor ska heta rät och relatera till ditt innehåll på hemsidan och mer... Låt oss rekommendera och optimera dina undersidor också.

  • Rubriker är av stor vikt. Det är ytterst detta som Google tar i åtanken när den ska förstå vad din hemsida och dens delar handlar om. Man ska nyttja H1, H2, H3 & H4 på rätt sätt så att Sökmotorerna lätt kan förstå vad din text på hemsidan handlar om. Låt oss hjälpa dig optimera dina rubriker.

  • Paragrafer är det som kommer efter rubrikerna och det ska jo relatera bäst möjligt till dina rubriker. Oftast så säger man att man redan i första meningen ska nämna ord från rubriken i sin paragraf. Det finns olika strategier för hur man underlättar för sökmotorerna att tycka att just din hemsida är relevant till en sökning. Låt oss hjälpa dig med dina paragrafer.

  • Duplicerat innehåll brukar göra Google förvirrad vilket oftast leder till att ingen av dina sidor rankar högst upp. Detta på grund av att sökmotorerna önskar att ranka dina sidor till visa sökord. Är det så att du har samma innehåll på flera sidor så vet Google inte riktigt vilken av dina sidor är mest relevant till sökorden du försöker ranka för. Låt oss hjälpa dig med duplicerat innehåll.

  • Unikt innehåll innebär att du inte har samma innehåll som andra på sina hemsidor. Detta påverkar din synlighet väldigt mycket då ingen kommer att lägga en copycat ovanför dem originella i sökningarna. Låt oss hjälpa dig med unikt innehåll.

  • NAP står för "Namn, Adress, Telefonnummer (Name, Adress, Phone Number)". Detta ger en trygghet för Google och andra sökmotorer för att dem ska lägga dig högt upp i sökresultaten då du inte döljer vem du är. Dessutom så får Sökmotorerna information som dem senare kan använda i olika syfte i samband med sökresultaten. Ett bra exempel är voice search eller Google Maps. Låt oss hjälpa dig med NAP Profilen

  • Känner du att du inte har tid eller helt enkelt behöver någon som ska skriva ditt innehåll från början? Ingen fara. Vi kan både skriva om det du redan har på rätt sätt och skapa fräsch content för din hemsida. Låt oss hjälpa dig med Omskrivning & Content.

  • En titel för en hemsida är de namnet som står längst upp när du besöker en hemsida. Det finns flera best practice regler för en titel. Exempelvis att längden ska vara rätt och att innehållet inte ska vara missledande. Låt oss hjälpa dig med din titel för din hemsida.

  • Meta description är helt enkelt det som du ser i sökresultaten som beskrivning under rubriken. Whell, inte alltid. Har du inte skrivit rätt meta description eller tillräckligt beskrivande meta description så kommer sökmotorerna att lägga en random text från din sida och detta kan leda till att färre klickar på dina resultat. Låt oss hjälpa dig med din meta description.

  • Meta tags är ett gammalt sätt att optimera din sida med sökord för sökmotorerna. Detta gamla sättet används fortfarande av visa sökmotorer och är fortfarande en stor faktor för att du ska synas i sökresultaten över huvud taget. Låt oss hjälpa dig med dina meta tags.

  • Robots filen är den filen som berättar för crawlers vad dem får och inte får läsa in från din hemsida. Robots.txt filen berättar också vart dina sitemaps ligger så att Googles och andra robotar/crawlers kan läsa in hemsidans struktur lättare. Låt oss skapa robots.txt filen för dig.

  • Sitemap är filen där hela din hemsidans url struktur ligger i. Sökmotors robotar använder denna filen för at lätt kunna hitta alla dina sidor och undersidor och navigera igenom för att läsa in all innehåll. Låt oss hjälpa dig med din sitemap.xml fil

  • Follow & Nofollow tags ska anges på länkar som du har på din hemsida för att exempelvis Googles crawlers/robotar ska veta ifall om dem ska gå vidare och läsa innehåll från länkarna som du lägger på hemsidan. Man måste tänka klokt när det kommer till länkar och detta är vi duktiga på. Låt oss hjälpa dig med dina follow / nofollow taggar.

  • Det är inte alltid som du måste ha full höjd och bredd på dina bilder och video. För det mesta så räcker det med exakt den storleken som kommer att visas på hemsidans besökares skärm. Vi ser till att optimera dina bilder och video så att dem inte är i högre kvalitet än dem behöver att vara. Också att dina bilder och video är i rätt format så att dem inte får massor med vikt som gör ökar på deras storlek. På så sätt så blir din hemsidas laddningstider mycket snabbare och dina användare får mycket bättre upplevelse när det går snabbt och smidigt. Låt oss hjälpa dig med media optimering.

  • Tänk på komprimering så som en fil som du zippar för att senare skicka den till någon snabbare med mindre storlek. Din media, kod och hemsidans filer kan komprimeras för att senare laddas ner på besökarens dator mycket snabbare och extraheras där. Komprimeringen gör att din hemsida laddar mycket snabbare på dina användarnas dator, surfplatta och mobiler.

  • Med mobilvänlig så menas det inte bara att din hemsida är responsiv. Det menas dessutom att det ska vara rätt kod på din hemsida, att din hemsida laddar snabbt vilket vi nämnde ovan, att den är anpassad som PWA (Progressive Web App), anpassad för voice search med mera. Låt oss hjälpa dig med mobilvänligheten för din hemsida.

  • Responsiv design har blivir rätt populär uttryck idag. Detta för att många hemsidor inte är responsiva eller inte på rätt sätt i alla fall. Responsiv design betyder att din hemsida ser bra ut både på en mobil, surfplatta, dator eller någon annan enhet så som tv. Låt oss hjälpa dig med att göra din hemsida responsiv så att dina kunder får ett bra och professionellt intryck om dig!

  • Är din kod kompatibel med alla dem populära webbläsare så som Google Chrome, Firefox och Safari? Det är oftast så att det kan vara en del av koden som endast fungerar i t.ex. Chrome och det leder till att designen blir fel eller att någonting inte fungerar som det ska. Låt oss se till att din hemsida upfyller webbläsarens kompatibilitet.

  • Off page SEO kan du se som ett rykte online. Om många som kan din bransch nämner dig så betyder det att du är önskad och populär. De här faktumet gör att Google ser dig som populär också så du blir rankad högre i sökningarna som görs. Alla vill läsa det som är aktuellt och det som alla pratar om eller hur? Låt oss hjälpa vägleda dig till en bra strategi för hur du kan bygga bra länkar och öka din synlighet med off page SEO.

  • Rich-Results betyder att du tar mer plats i sökresultaten genom att det kommer mer info under din hemsida. Ett bra exempel på detta är recepten som du redan ser på google utan att du behöver innan du besöker en sida. Detta leder till större synlighet och mer potentiella kunder. Vi kan hjälpa dig öka chanserna att google ska välja just din hemsida för ritch-results innehåll.

  • Liknande till ritch results så kommer Schema markup in i bilden. Man kan berätta lite mer Dettaljerat för Google vad innehållet på din hemsida är och hur den är organiserad vilket också leder till att du potentielt tar extra plats i sökresultaten med bilder, beskrivningar, nyheter m.m. Låt os hjälpa dig med Schema markup / Strukturerad Data.

  • Alla bör ha hört om Google Bussiness idag, om inte så har du det nu. Google bussiness kan hjälpa dig öka synligheten dramatiskt ute på Google. Genom att du ger mer information till Google så kan google lättare inkludera dig i resultaten för lokala sökningar, kartor med mer. Låt oss hjälpa dig registreras för Google Bussiness.

  • Sociala medier har stor påverkan på din SEO. Speciellt om du lägger aktivt innehåll där. Google ser allt och om det nu är så att du ständigt håller alla uppdaterade så blir du belönad på många olika sätt. Detta är också en del av OFF-Page Seo. Låt oss hjälpa dig med dina Sociala medier.

  • Du får självklart support och underhåll för SEO då sökmotoroptimeringen kräver att man aktivt uppdaterar och tar hand om den.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Programmering & Web

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Programmering & Web.