Video produktion i samarbete med Balkans största aktörer!

Video produktion för dig?

Låt oss producera din video med vår video produktion.

Om en bild säger 1000 ord så säger en producerad video 24000+ ord varje sekund. Låt oss hjälpa dig med att producera en professionell video för dig med våra erfarna medarbetare och partners. Arri, Red, Canon, Sony... Vi använder kameror som är i världsklass! Spela in en video i världsklass med oss.


professionell Video Produktion
Video Produktion Paket

Är du i behov av video produktion?

#VideoProduktion #VideoInspelning #Video #FilmInspelning

Videoinspelning och filmproduktion har aldrig förr varit så populär som idag. Med tanken på att tekniken har kommit långt så är det mycket lätt att nå allmänheten med en video eller film. Idag så växer filmindustrin mer och mer för varje minut. Vi människor har förstått hur mäktigt det är med bild i rörelse och hur mycket mer man kan påverka på de här viset. Vi jobbar professionellt med produktion av reklamfilmer/film/företagsfilmer/dokumentärer/event/musikvideo och väntar på att du ska höra av dig redan idag så att vi kan förverkliga dina projekt!


  • Har du ett behov av reklamfilm som du ska visa som reklam, annons eller i annat syfte? Så klart så har vi alla resurser och utrustning i våra händer som behövs för att du som vår kund ska få kvalitét i världsklass. Gäller det en video som du vill visa som reklam på Youtube, Facebook, din hemsida eller annanstans så ser vi till att du lämnar ett gott intryck till alla tittare. Få reda på mer genom att kontakta oss.

  • Vill du ha en företagsfilm som beskriver din verksamhet, förklarar hur saker fungerar eller en annan sort av film för företaget? Du får bästa kvalitén och smidig process med oss då vi har starka filmmuskler. Fråga gärna om mer genom att skriva eller ringa till oss.

  • Behöver du kortfilm eller långfilm produktion? Vi står redo med våra gigantiska resurser både i Sverige och Balkan. Låt oss göra hela processen från scenariot till att du får en 100% klar .mp4* fil på en hårddisk. Vi har filmmuskler så att du slipper anstränga dina. Låt oss börja arbeta för dig!

  • Det är mycket man måste tänka på som är viktigt när det kommer till musikvideo om man vill lyckas skapa en bra produkt! Låt oss göra videos så kan du lägga din tid på att skapa musik och vara kreativ. Våra medarbetare och samarbetspartners har gjort över 5300 musikvideos för artister, skivbolag och verksamheter. Ge oss ditt förtroende så att vi kan börja jobba ihop redan nu!

  • Önskar du ha din egen dokumentär eller behöver en dokumentärfilm för din slutkund? Vi utför hela jobbet från 0 till 100% snabbt, välplanerat och professionellt. Tveka inte, anställ oss direkt.

  • Har du ett uppkommande event så som konsert, livshöjdpunkt eller annan sort av event så är du välkommen att kontakta oss. Du får ett trevligt bemötande, välorganiserade medarbetare och professionell personal när vi ska filma event för dig.

  • Om du har andra ideér på vad du vill att vi ska spela in med vår produktion så är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss för att berätta om ditt intresse.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Media & Design

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Media & Design.