Låt oss ta hand om dina sms utskick!

Är du i behov sms utskick?

Vi hjälper dig starta igång med sms utskick.

Önskar du skicka många sms på en gång med hjälp av SMS-Utskick? Vi hjälper dig hela vägen fram. Från att skapa ditt utskick på ett smart sätt till att se till att du följer GDPR och andra relaterade regler.


professionella Sms Utskick
Sms Utskick Paket

Vad du får du av sms-utskick?

#SmsUtskick #SkickaMassSms #Sms #Utskick

Med sms-utskick når man ut direkt och snabbt till önskade kontakter. Du bestämmer vilket nummer eller namn som ska stå som avsändare. Vi hjälper dig se till att du inte skickar ut sms som bryter mot lagen och så att du tänker på viktiga saker så som hur många tecken ditt sms innehåller. Kostnaden varierar på olika faktorer, allting från hur många tecken det är till vad det ska stå som avsändare och hur många sms det är. Börja med dina utskick redan idag ihop med våra kunniga medarbetare.


    • Man ska försöka vara så kortfattad som möjligt när man skickar ut sms. Jo längre ditt sms är jo mindre sannolikt det är att mottagaren förstår budskapet eller väcker intresset kring budskapet. Det kostar även mer för längre sms. Ett sms innehåller 160 tecken och är det 161 tecken så räknas det som 2 sms vilket du betalar för. Äldre telefoner kan även ha problem med att ta emot långa sms och man får i så fall dela upp det i flera bitar. Vi hjälper dig med alla dem viktiga bitar kring sms utskicket så allting blir rätt.

    • SMS-avsändaren är det som visas som rubrik i meddelandet (Nummer eller bokstäver). Du kan välja att skriva ditt företags namn eller att ha ett nummer som ska stå så att dem som mottagit sms-et kan svara tillbaka. Vad du än väljer att visa som avsändare så hjälper vi dig med detta så klart.

    • Det är mycket viktigt att följa lagar och regler kring GDPR och man ska inte skicka sms till privatpersoner som ej har gett sitt godkännande på ett eller annat sätt för detta. Det finns många olika diskussioner kring vad som gäller och vi vill underlätta för dig att göra rätt genom att vi ihop kvalitetssäkrar dina utskick.

    • Är du osäker på hur du vill utföra ditt sms-utskick eller vad som är mest effektivt? Hör av dig till oss så går vi igenom alla viktiga delar så att det blir rätt för dig.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Administration & Marknadsföring

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Administration & Marknadsföring.