Låt oss ta hand om dina post utskick!

Är du i behov av post utskick?

Vi hjälper dig skapa och hantera post utskick.

Från design till utskick. Vi skapar och hanterar allting som krävs kring dina post-utskick. Vi hjälper dig nå dina potentiella kunder lokalt eller i hela Sverige. Du behöver endast förmedla dina ideér så löser vi resten!


professionella Postutskick
PostUtskick Paket

Vad du får du av post-utskick?

#PostUtskick #BrevUtskick #Post #Utskick

Med post-utskick så når du potentiella kunder som du kanske normalt inte kan nå via internet. Vill du skicka ut post till specifika postnummer, adresser, städer, företag, hushåll eller i hela Sverige? Så klart så hjälper våra erfarna medarbetare dig med att uppnå resultat och göra det på rätt sätt. Allting från designen till att se till att det hamnar i brevlådan.


    • Reklam utskick via posten kan vara ett jättebra sätt att få andra att upptäcka dig eller att helt enkelt uppmärksamma potentiella kunder om dina produkter. Du får hjälp av oss med allting från professionell design till att dina reklam hamnar i brevlådorna. Viktigt att tänka på är att reklamen inte hamnar där den är oönskad på grund av respekt för alla individer. Reklamen hamnar endast i dem brevlådor som önskar att få reklam.

    • Brev-utskick kan vara allting från information, prenumeration eller annat relaterat. Vi hjälper dig även med kuvert och tryck av dessa då vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att börja skicka ut.

    • Vill du endast skicka ut post till företag? Ingen fara! Så klart så ser vi till att vi anpassar dina utskick till dina behov. Design och tryck ingår.

    • Vill du endast skicka ditt utskick till hushåll så har du även möjlighet för detta. Vi har gjort hela processen enkel och smidig för dig! Enkelheten är nyckeln till nöjda kunder.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Administration & Marknadsföring

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Administration & Marknadsföring.