Vi implementerar pixel & tracking för dig!

Vill du installera pixel & tracking?

Vi hjälper dig börja spåra dina besökare.

Pixel & tracking/analytics är ett jättebra sätt att se till att du tar hand om dina besökare på rätt sätt och att din marknadsföring blir kostnadseffektiv. Låt oss hjälpa dig sätta igång!


professionell Pixel & Tracking
Pixel & Tracking Paket

Vad menas med pixel & tracking?

#Pixel #Tracking #Analytics #OnlineTracking

I den moderna världen så har det blivit extremt viktigt att man lär känna sina besökare och anpassa innehållet efter dem. Med smarta analyser av pixel, tracking & analytics så får du veta mycket om dina besökare. Några exempel är: Geografiska platsen, operativsystemet, enheten, webbläsaren, språk, vad dem klickar på, hur lång tid dem spenderar på olika sidor och massor med mer. Dena informationen kan man sedan använda för att förbättra innehållet och anpassa den efter sina besökare. Också för att göra remarketing och annonser som är anpassade efter potentiella kunders intresse.


    • Facebook pixel är en speciell kod som man implementerar i hemsidan så att man får reda på mer om dem som besöker din hemsida. Man kan sedan göra annonser på Facebook & Instagram som är skräddarsydda efter dina besökare. Du får ett mycket smartare och kostnadseffektivt sätt att hantera din marknadsföring på med en pixel från Facebook.

    • Google Analytics är en av dem mest använda verktygen i världen. Du får massor med information om dina användare, deras beteende, hur dem hittar till din webbplats och mer. Du kan så klart använda denna statistiken för att koppla upp den med Google Ads för smartare annonserings möjligheter och bättre konverteringar. Vi hjälper dig implementera denna lösningen i din hemsida eller app.

    • När man håller på med marknadsföring och annonser via Google Ads så är det alltid smartare att implementera kod för konverteringar. På så sätt så får du exempelvis veta att en användare från Malmö såg din annons på en android telefon och efter att den användaren har navigerat vidare på din hemsida så har den användaren tryckt på "Beställ nu" knappen. Detta kan senare användas för att uppgradera dina annonser som leder till ännu mer konverteringar.

    • Så klart så finns det massor med andra tracking/analytics & pixel lösningar. Vi hjälper dig i stort sätt med alla dem. Hör av dig för att berätta för oss om ditt intresse.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Administration & Marknadsföring

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Administration & Marknadsföring.