Du får endast professionell grafisk design från oss!

Behöver du grafisk design?

Låt oss göra grafisk design på rätt sätt.

Grafisk design har blivit ett måste för företag idag. Du kan känna dig säker med oss. Våra medarbetare har upp till 30 års erfarenhet av grafisk design. Låt oss hjälpa dig få rätt utseende med professionell design och begåvade designers.


professionell Grafisk Design
Grafisk Design Paket

Vill du att vi utför grafisk design för dig?

#GrafiskDesign #GrafiskaDesigners #Design #Designers

Har du tänkt på att göra grafiska designen för företags logotypen, visitkort, broschyrer, flyers, menyer eller någon annan grafisk design? Våra begåvade grafiska designers hjälper dig hela vägen fram. Det enda som du behöver är en ide på vad du vill att vi ska designa så tar vi fram designen i den bästa formen för dig! Slösa inte bort din tid på någonting som vi förstår oss bäst på. Hör av dig till oss så designar vi det du har på tanken!


  • En logotyp är ansiktet utåt för en verksamhet! Låt oss designa en professionell logotyp för din verksamhet. Vi designar i vektor format så pixlarna inte ställer till problem. När vi designar din logotyp så designar vi så klart flera varianter så att den ser bra ut på alla enheter och i alla storlekar.

  • Man måste ha någonting personligt att lämna ut till sina potentiella kunder och andra som behöver kontakta dig. Ett visitkort är de vanligaste och minimala som man kan ge ut till någon. Vi ser till att du får professionell design på dina visitkort som tilltalar dem som håller i dem på rätt sätt! Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig hela vägen fram.

  • Med broschyrer så blir din verksamhet mycket mer seriös. Har du en eller flera produkter som du vill lägga fokus på att sälja eller sprida vidare? Broschyrer är ett perfekt sätt att sammanfatta och beskriva din produkt eller tjänst. Du väljer vad du vill förmedla och vi hjälper dig med resten!

  • Med flyers så uppmärksammar du om din verksamhet enkelt. Är det så att du har ett event, vill dela ut reklam eller helt enkelt ha informationen kring din verksamhet i snygg design? Flyers är de perfekta sättet att väcka uppmärksamheten och upplysa allmänheten om det du vill förmedla.

  • Behöver du meny för din restaurang eller vilken verksamhet som helst så finns vi här för dig. Snygg, professionell och organiserad design på din meny är vad vi vill ge dig! Hör av dig till oss för mer information kring restaurangmenyer och menyer allmänt.

  • Vill dy trycka någonting på papper, glas, kläder etc.? Vi designar allting som du kan önska dig så att dina ideér blir verkställda!

  • Behöver du vektorisera någonting eller vill du köpa vektor design? Vi kan vektor design och vi vill hjälpa dig förverkliga din ide till verklighet.

  • Vill du få design på dina reklamprodukter? Vi designar och utför alla designsorter som du kan önska dig inom grafisk design. Hör av dig för att få reda på mer.

  • Har du en idé och behöver någon som ska göra designen för den? Vad du än har för idé så vill vi hjälpa dig att göra den till verklighet! Tveka inte för att höra av dig.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Media & Design

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Media & Design.