Låt oss hantera dina Google annonser!

Behöver du hjälp med Google Ads?

Låt oss hjälpa dig lägga upp dina annonser.

Funderar du på att marknadsföra dina tjänster via Google Ads? Våra GoogleAds specialister hjälper dig att lägga upp annonser som konverterar till kunder och bredare synlighet.


professionella Google Ads
Google Ads Paket

Vad du får med Google Ads marknadsföring?

#GoogleAds #Marknadsföring #GoogleAnnonsering #SEM

Google Ads är mycket mer än ett verktyg. Vi hjälper dig med att lägga upp annonser på rätt sätt och med rätt placering. Först så gör vi en analys av dina konkurrenter och kollar vad dem är framgångsrika med. Sedan så tar vi det som fungerar bäst för dem för att effektivt nå bäst resultat med dina annonser. Vi hjälper dig så klart med att spåra konverteringar så att du får veta exakt vet vart annonserna tar besökarna och vad dem klickar på. Vi är så klart med i hela processen från början till slut för att dina Google Ads annonser alltid ska vara uppdaterade och aktuella.


  • Analysen är altid nyckeln till framgång när det kommer till marknadsföring. Utan en analys så vet man inte vilka sökord som konverterar bäst och vem du behöver visa annonserna för så att det leder till ett intresse. Vi gör en analys av dina konkurrenter och branschen så att du får effektiv marknadsföring som fungerar bäst för din bransch.

  • Konverteringar eller som Google kallar det "Conversions" betyder att du med hjälp av speciell kod på din hemsida kan spåra användarna mycket länge än första klicken på annonserna. Vi gör så att du får reda på vilka kunder som verkligen köpt dina produkter, klickat på en specifik knapp etc.

  • Google analytics är en av dem mest effektiva sätten att se vilka som besöker din webbplats och t.ex. kunna göra remarketing till samma individer via annonser. Att integrera en Google analytics leder till mycket större konverteringar och kontroll över din investering i marknadsföringen. Det är jo mycket mer sannolikt att en besökare som redan kollat in din hemsida tidigare köper produkter från just dig. Därför så vill vi hjälpa dig integrera analytics i din hemsida eller app.

  • Önskar du visa dina annonser på Youtube via video-annonser, responsiva-annonser, text-annonser, bild-annonser eller som ring-endast annonser? Vi hjälper dig både med att ta fram bilder eller video för dessa så att du enkelt kan sätta igång och börja exponera ditt varumärke.

  • Google är mycket mer än google.com. Google har ett helt nätverk på nätet och partners överallt i världen. Vi hjälper dig med Search Engine Marketing (SEM), annonser hos externa partner och internt. Så klart så är vårt mål att du som kund får mest värde för pengarna med hjälp av våra experter. Låt oss hjälpa dig generera annonser som genererar konverteringar och pengar!

  • Vårt mål är att dina annonser alltid ska vara bäst optimerade och följa med i kurvorna med alla uppdateringar och ändringar av trender som sker. Vi erbjuder så klart underhåll och support där vi hjälper dig hålla dina annonser i bäst möjliga form hela tiden.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Administration & Marknadsföring

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Administration & Marknadsföring.