Låt oss hantera dina Facebook annonser!

Behöver du hjälp med Facebook Annonser?

Låt oss hjälpa dig med dina Facebook annonser.

Våra Facebook annonserings specialister kan hjälpa din verksamhet växa genom Facebook annonser redan idag. Låt oss hjälpa dig hitta rätt kunder och marknadsföra dina annonser till rätt publik.


professionella Facebook Ads
Facebook Ads Paket

Vad du får med Facebook Annonseringen?

#FacebookAds #FacebookAnnonsering #FacebookMarknadsföring #Marknadsföring

Med Facebook annonser så når du dem flesta som finns online. Man kan välja att visa annonserna specifikt till människor med visa intressen, jobb, geografi, språk och mycket mer. Just därför så kan Facebook marknadsföring göra så att din önskad publik lär sig mer om ditt varumärke än på visa andra plattformer. Så klart så är Instagram ägd av Facebook och man kan nå potentiella kunder där på samma sätt. Så klart så kan vi dessutom hjälpa dig med Facebook pixel och remarketing så att du ökar på dina konverteringar.


    • Analysen börjar alltid med konkurenterna och branschen du tillhör. Hur gör dem för att marknadsföra, vad dem gör rätt och vad dem gör fel? Efter det så börjar vi applicera fördelarna i din marknadsföring och utökar vidare för att du ska bygga en bra databas av potentiella kunder som senare konverterar till sälj.

    • Med speciell kod som vi hjälper dig integrera i din webbsida så kan vi lätt spåra vilka det är som besöker, klickar och konverterar. Detta kan man senare använda i remarketing för bäst möjliga effekt.

    • Så som Google har analytics, så har Facebook sin pixel som vi kan hjälpa dig integrera i din hemsida för att du ska kunna följa dina besökare och ge dem bästa möjliga upplevelse utifrån vad du har lärt dig om dem.

    • Vi hjälper dig rikta dina annonser till både Facebook & Instagram användare. Med noggrann planering och smarta analyser så ser vi till att dem bästa möjliga potentiella kunder upptäcker ditt varumärke. Vi hjälper dig med allting från att skapa dina annonser i bild, text och video format till att marknadsföra dem på effektivt och lönsamt sätt.

    • Så klart så behöver man uppdatera sina annonser från tid till tid så att dem fortsätter nå rätt kunder och fortsätter generera konverteringar. Vi ger dig full support och underhåll under tiden då vi administrerar dina annonser.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Administration & Marknadsföring

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Administration & Marknadsföring.