Låt oss hjälpa dig med email marketing!

Vill du börja med email marketing?

Vi hjälper dig sätta igång dina email kampanjer.

Epost-utskick och email marketing har funnits i lång tid och än idag så är det en av dem bästa sätten att nå ut till kunder. Därför så vill vi hjälpa dig att börja skicka ut dina epost kampanjer redan idag.


Professionell Email Marketing
Email Marketing Paket

Vad menas med Email-Marketing?

#EmailMarketing #EpostUtskick #Massmail #Marknadsföring

Med hjälp av moderna verktyg och smarta automatiserade kampanjer så får du det bästa av email marketing som den moderna världen kan erbjuda dig. Oavsett om du har egna epost adresser eller om du vill du att vi skickar ut till dem som vi har så är processen väldigt kraftfull och enkel. Med hjälp av drag & drop eller mallar så kan du enkelt skapa professionellt utseende på dina mail. Även automatiseringen är väldigt enkel. Du väljer vad du vill göra med dina kontakter om dem öppnar/inte öppnar dina mail, om dem klickar/inte klickar på länkarna och massor med mer. Hela världen är i dina händer med våra smidiga lösningar som är specifikt byggda efter email marknadsförings behov.


    • Vi har klara mallar för dig så att du slipper hålla på med design och kan gå rakt på sak med din marknadsföring. Välj den mallen som passar dig eller be oss skapa en unik mall bara för dig. utskicket så allting blir rätt.

    • Med en drag & drop builder så blir det även enkelt för dig att själv designa dina e-post utskick. Bara dra och släpp dem komponenter som passar dig. Enklare än så blir det inte.

    • Har du egna e-mail adresser så kan du importera dem enkelt i csv eller excel format. Eter att du har importerat dem så väljer du om du vill skapa en automatiserad utskick eller bara skicka ett specifikt email. När du är klar med det så skickas alla dina e-mail på nolltid med pålitliga mail servrar där du även får möjligheten att se vem som öppnat och klickat på olika länkar från utskicket.

    • Har du inga egna e-post adresser som du kan skicka dina kampanjer ut till? Berätta för oss vilken typ av kunder som du vill nå så löser vi resten. Vi har mer än 40 000 email adresser som är till olika företag och fullständigt gröna att skicka till.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Administration & Marknadsföring

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Administration & Marknadsföring.