Audio produktion med mer än 20 års erfarenhet!

Letar du efter audio produktion?

Låt oss producera ditt ljud på rätt sätt.

Låt oss få ditt ljud att låta rätt med vår audio produktion. Med många års erfarenhet bakom ryggen så producerar vi nästintill allting som du kan höra. Vore det sig en låt som artist, reklam på radio, voice over, växelröst eller annat, vi finns här för att göra det möjligt för dig att låta professionellt.


Professionell Audio
Audio Paket

Varför ska du välja vår audio produktion?

#AudioProduktion #LjudProduktion #Produktion #Audio

Du får du den bästa kvaliteten på audio med vår produktion. Vi brinner för detta och vi har gigantisk erfarenhet! Med våra medarbetare och samarbetspartners så kommer du så nära världsbästa kvalitén som du bara kan. Oavsett vad du vill att vi ska producera för dig eller åt dig så är vi redo för att ta alla storlekar av projekt. Med 300+ producenter, ljudtekniker, låtskrivare, sångare, arrangörer, kompositörer och medarbetare så har vi allting du behöver för att du ska kunna ge ditt förtroende till oss. Vi är redo. Är du?


  • Många seriösa aktörer har en låt idag som dem senare använder i reklamfilmer, radio, event och mer. Om du har funderat på att skaffa en egen företagslåt så hjälper vi dig från 0 till 100%.

  • Är du en artist eller vill bara göra en rolig grej och spela in en låt? Det är så enkelt som det bara kan bli med oss. Vi skapar hela låten från kompositionen och texten till inspelningen, arrangemanget, mixen och mastern. Så klart så kan vi hjälpa dig med att marknadsföra den och lägga ut den på Spotify, Youtube music, Itunes, Deezer radio m.m.

  • Har du en företagsväxel/växeltelefon men känner att du vill ha en egen unik röst i den? Du får professionell röst av oss som du kan använda i din växellösning. Vi har flerspråkiga medarbetare och även samarbete med flera länder som gör att det blir enkelt att du får den växel rösten som du svävar efter.

  • Radiostationer spelar reklam i audio form hela tiden. Via radio reklam så når man potentiella kunder som vanligtvis är svårare att nå via andra marknadsförings kanaler. Så klart så producerar vi reklamen för radion så att du hörs och når dina kunder på detta viset.

  • Har du en inspelning där du inte riktigt är nöjd med rösten och behöver en voice over. Eller kanske vill översätta din videoinspelning till flera språk? Hör av dig till oss så lägger vi en ny röst över den gamma enligt dina önskemål.

  • Att mixa audio är inte lätt jobb för någon som inte har erfarenhet. Det är massor av tekniska saker och begåvade öron som behövs för en bra audio mix. Vi har många erfarna ljudtekniker som håller på med detta och vi har gjort mix för största artister och aktörer i Sverige och världen. Låt oss mixa audio för dig så att ditt ljud låter rätt!

  • Audio mastering är en process som måste göras med precision och noggrannhet. Vi mastrar din audio så att den är redo och klar för allmänheten.

  • Med komposition så menas det att skapa/komponera musiken. Detta är vi mycket erfarna med och har haft stor framgång med världen runt. Våra medarbetare och partners har komponerat musik så pass högt som för melodifestivalen. Tror du att vi duger för dig? Hör av dig för att vi ska sätta igång med kompositionen av din musik!

  • Många glömmer bort arrangemanget i deras projekt medan detta är en av dem viktigaste delar i en produktion för att lyssnare ska uppfatta ditt projekt på rätt, naturligt och logiskt sätt. Låt oss ta hand om arrangemanget på ett professionellt och seriöst sätt.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Media & Design

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Media & Design.