Hantera löner & sälj enkelt och smärtfritt!

Vill du hantera löner & sälj enkelt?

Låt oss bygga ett system efter dina behov.

Idag så finns det många tjänster online som låter dig administrera och hantera dina anställdas löner och sälj. Dock så saknar många av dem just det som du exakt behöver och är kanske byggda på ett sätt som du inte tycker är användarvänlig. Låt oss skräddarsy ett system för din verksamhet så som du vill ha den och göra det enkelt för dig att hantera löner & sälj!


professionella Löner & Sälj
Löner & Sälj Paket

Hur löner och sälj fungerar och vad får du av oss?

#Löner #Sälj #LöneSystem #SäljSystem

Det du får av oss är ett eget system (CMS) och eget sätt att administrera saker med löner och sälj. Vi kan även koppla ditt system som vi bygger med andra lösningar så som Fortnox via API's och databaser. På de sättet kan du ändra arbetssättet helt o hållet på dina egna villkor. Ska dina anställda registrera sin lönebaserad närvaro eller provision där du betalar ut olika summor för olika saker? Vi programmerar in så att du enkelt kan administrera och ha egna villkorsbaserade löner, sälj topplistor, statistik, rapporter, lönespecifikationer med mer.


    • Vi bygger ett Content Management System (CMS) efter dina behov där du administrerar och hanterar löner. I ditt system som vi bygger för dig så administrerar du löner, semester, frånvaro, närvaro, utlägg, traktamente och mycket mer. Vill du att vi automatiserar allting så att du sparar massor med timmar av administrativt arbete så gör vi detta på bästa möjliga sätt där vi skräddarsyr hela systemet efter just dina behov! Vist låter det bra?

    • Har du ett team som säljer varor eller tjänster? Ett säljsystem ökar motivationen, hjälper dig att hålla koll på hela säljprocessen enkelt, smidigt och enligt dina villkor. Du får topplistor där du kan se dagens/veckans/månadens säljare, TB, ånger, betygsättningar, bonustrappor etc. Dina möjligheter är obegränsade eftersom vi programmerar ditt egna säljsystem så som du vill ha den!

    • Vill du integrera någonting i ditt befintliga system så som sms-notifieringar, skapa lönespecifikationer från värden i databasen etc. Du är välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

    • Önskar du att vi kopplar ihopa ditt system med ett annat system så som exempelvis Fortnox? Ingen fara, vi hjälper dig att få dessa system att kommunicera med varandra så att du slipper göra dubbeljobb eller något jobb alls kring önskade funktioner. Tid är pengar och vi hjälper dig både spara tid och pengar genom att underlätta dina arbetsuppgifter.

    • Har du andra ideér som du vill förverkliga inom löner & sälj? Hör av dig så hjälper våra duktiga medarbetare dig på nolltid.

Hyr oss för ditt kommande projekt!

Du är bara ett steg ifrån att förverkliga din idé.

Ni kan även ringa oss direkt på
0703- 87 02 11
Våra telefontider:
Mån-Fre kl. 08:30 – 18:30

Läs även om våra relaterade tjänster nedan!

Administration & Marknadsföring

Klicka nedan för att läsa mer om tjänster som Balkan Giants erbjuder inom Administration & Marknadsföring.